www.bm-welzijn.nl                info@bmwelzijn.nl                      
 Yoga - Adem - Meditatie - Ontspanning - Klank

 

Adembalans & Ontspanning

Richting geven aan persoonlijk welzijn

 

Doelgroep: Mensen die zelf hun huidige situatie willen veranderen en aanwijzingen of suggesties zoeken om

  • volledig te leren ontspannen en rust willen ervaren in lichaam en geest.
  • te leren omgaan met onrust en weerstand in zichzelf.
  • juist te kunnen ademen en de natuurlijke buikademhaling willen kunnen toepassen.
  • verantwoord op maat willen bewegen, hun lichaamsconditie en vitaliteit positief willen beïnvloeden.
  • lichamelijke klachten zelf met een oefencyclus te benaderen om hierin ontspanning te vinden.

 

Wij werken, ook aanvullend, in trajecten met doorverwijzingen vanuit de eerste lijn (huisarts of fysiotherapeut), voor werkgevers of met directe aanvragen van particulieren.

Als je één van bovengenoemde situaties herkent en je zelf actief hieraan wilt werken breng je veranderingen in je functioneren.

Wij werken curatief, preventief en stimuleren je tot het beheersen van een goede lichaamshouding en adembewustzijn en ontwikkeling van helder denken. Wij stimuleren je om het leven in eigen hand te nemen. Met aandacht stellen we je situatie centraal en zullen we samen een overzichtelijke, meetbare en eenvoudige aanpak afspreken.

Concreet doen we dit vanuit onze yoga – meditatie expertise. Met speciale kennis van de adem en motiverende gesprekken bieden wij mogelijkheden zelf verantwoordelijkheid te nemen in vooruitgang van de klachtbenadering alsook het ontplooien van de persoonlijke ontwikkeling.

Een vooraf bepaalde richting inzetten biedt mogelijkheden om bewust positieve veranderingen aan te gaan. Motivatie, moed en doorzettingsvermogen helpen je de juiste inzet en juiste instelling te vinden om veranderingen aan te gaan. Hieraan werken wij graag ondersteunend mee.

Conclusie: Na de begeleiding heb je voldoende inspiratie ontvangen om op eigen kracht verder te gaan. "Adembalans & ontspanning" biedt je resultaten die direct als welzijn te ervaren zijn. De oefencyclus is een weg naar vitaliteit en ontspanning ervaren in het dagelijkse leven.

Individuele begeleiding vindt plaats in de praktijk Roelofarendsveen door Beate Karg en Marco Flipse of naar afspraak bij je thuis of op locatie.